Jeni ketu >   Lajmet e Fundit

Lajmet e Fundit

Te nderuar kolege. Duke marre shkas nga shqetesimi i kolegeve ne lidhje me ndryshimet qe propozohen ne legjislacionin fiskal per vitin 2016, Shoqata Dentare Shqiptare ne daten 24.11.2015  thirri ne nje mbledhje urgjente Kryesine e saj. Pas shume bisedimesh dhe konsultimesh me profesioniste dhe juriste, SHDSH hartoi dokumentin bashkengjitur te cilin e dergoi prane autoriteteve ligj-venese ne vend, me shpresen e nje pergjigjeje pozitive. Per me shume informacion lidhur me dokumentin kliko ketu.

50-te vjetori i diplomimit te mjekeve te pare stomatologe
Te nderuar kolege, Ju informojme se videon e pergatitur me rastin e 50 vjetorit te iplomimit te pare te studenteve te stomatologjise do te mund ta shkarkoni ne :  
http://youtu.be/2pu-teV0opE

 20 Marsi dita e shendetit oral

Me rastin e 20 Marsit ditës së shëndetit të gojës, Shoqata Dentare Shqiptare ka përgatitur disa broshura informative për edukimin e pacientëve. Një kopje për secilën fletpalosje ofrohet falas. Nëse kërkohohet një sasi më e madhe, na kontaktoni me e-mail ne: contact@shdsh.org. Keto materiale do të mund ti shkarkoni në faqen e internetit: http://www.shdsh.org/PerPublikun.aspx

Takim i studenteve te Fakultetit te Mjekesise Dentare me ambasadorin e SHBA Z.Donald Lu

Më 29 prill, një grup studentësh nga Këshilli Studentor i Fakultetit të Mjekësisë Dentare vizituan Ambasadën Amerikane, si pjesë e programit Njihu me Amerikën. Studentët u prezantuan me një gamë të gjerë burimesh dhe qendrën në internet të informacionit eLibraryUSA Ambasadori Don Lu u takua gjithashtu me studentët dhe pati një diskutim të ndezur mbi sfidat me të cilat ata përballen për të gjetur punë pas diplomimit. Vizita u mbyll me një foto të gëzueshme.Për më shumë kliko këtu.