Jeni ketu >   Na Kontaktoni

Na Kontaktoni

Tel / Fax +355 4 4504156,

Email: contact@shdsh.org

Nese keni ndonje pyetje ose sugjerim, plotesoni dhe dergoni komentin tuaj me poshte:

  

Emri:*
Adresa e Emailit:*
Komenti:*
Kodi i Sigurise:
CAPTCHA
Plotesoni kodin e treguar mesiper ne kuti
* i detyrueshem