Jeni ketu >   Per Publikun

 Per Publikun

Te nderuar Znj/ Z

Ne kete faqe ju mund te shkarkoni dokumenta te cilat permbajne informacion ne lidhje me Shendetin e Gojes. Ne rast se jeni te interesuar,  lidhur me parandalimin , diagnostikimin , trajtimin e nje patologjie te caktuar  na kontaktoni  ne adresen e emailit  contact@shdsh.org .  Shpresojme qe te permbushim kerkesat tuaja ne kohe dhe cilesi.

                                                                                                                Shoqata Dentare Shqiptare

Fletepalosje me tematika te ndryshme, ne dobi te komunitetit.

 

Tema mbi Shendetin Oral